Boostujte fuckin postove

//Boostujte fuckin postove

Boostujte fuckin postove

Ime za sajt – Kako je nastalo ime za naš sajt

Ime za sajt tj., Inspiraciju za ime sajta dobili smo od jednog našeg marketing preduzetnika sa Fejsbuka i to sasvim slučajno. Pošto inače pratimo događanja u svetu marketinga , pratili smo i dotičnog gospodina po imenu Petar Vasić koji je gostovao u jedno epizodi Tagovanje kod Ivana Bildija, takođe internet preduzetnika.

U pričama oko facebook reklamiranja izrečeno je jako mnogo strane terminologije ali jedan sad već u slengu simpatičan nam je zapao za oko.

Boost-ujte ( bustujte ) fuckin ( fakin ) postove hahaha. Da, upravo tako je i nastao naš blog jer smo odlučili da poslušamo gosn Petra Vasića i da boostujemo fakin postove.

Boostovanje fakin postova radimo svaki dan i vrlo smo srećni jer smo pronašli novi način kako da jačamo na internetu.

Elem, šta sam još teo reći, Emisija Tagovanje ( ovo ispade kao neka reklama al aj nema veze , možda me se sete jednog dana bla bla ) je naučnog karaktera ali eto pošto nam sva nauka dolazi sa zapada , otuda koristimo i terminologiju na engleskom. Kakve sad to ima veze ? Pa ima , ako se dotičemo engleskog jezika pri svakodnevnom radu i učenju, engleski nam ulazi pod kožu.

Tako se u marketingu srećemo sa novim terminima kao što su Velja ( nismo sigurno koji Velja ) , tj Value al se taj Velju kod nas piše kao ime Velja, ustvari to je vrednost na engleskom. Tom prilikom smo i saznali od Petra da vrednost može da ima value = HAHAHA 🙂

Onda ričovanje tamo nečega, engejdžment ( engagement ) , engejdžment se takođe odnosi i na zaruke, veridbu, product placement (produkt plejsment) itd.

Takođe često nešto moramo da pičujemo vlasnicima kompanija ali se ništa manje bavimo pitanjem kako izgraditi onscale dubinu.

Sledeći sadržaj te čudesno strane terminologije je izvučen iz konteksta epizode sa namerom da nam malo ulepšaju dan. Pa i uspeli su u tome.

Ja svaki dan pre bilo kakvih obaveza i sastanaka sa klijentima obavezno pogledam ovaj video i ulepšam sebi dan.. Hvala Petru na gegovima 🙂

 

Please follow and like us:
20
2016-10-05T21:43:11+00:00 October 5th, 2016|Predstavljanje firmi|