Izrada sajta Webdynamics.rs

//Izrada sajta Webdynamics.rs

Izrada sajta Webdynamics.rs

Izrada sajta Beograd

Izrada sajta se ne radi svaki dan i zato je potrebno odabrati pravu firmu koja će Vas dobro predstaviti na internetu. Često se dešava da Vam amateri rade web sajt pa se ispostavi da niste dobili ništa. Onda iznova tražite adekvatnog izvođača radova a to za sobom povlači i nove troškove.

Jedna od firmi koja Vam može ponuditi kompletno rešenje kad je u pitanju izrada sajtova je Nina Company N21 sa njenim webdynamics.rs timom. Bilo da Vam je potrebna izrada sajta, redizajn web prezentacije ili seo optimizacija za rangiranje sajta na Google, Webdynamics tim ćem Vam izaći u susret počev od besplatnih konsultacija do izrade finalne web starnice po Vašoj želji.

Seo optimizacija za povećanje vidljivosti Vašeg sajta na Google kao i jačanje društvenih mreža su najbitniji elementi jedne web stranice.

Pored navedenih usluga, webdynamics tim Vam može ponuditi , kompletan copywriting ( kopirajting ) tj., kompletno profesionalno pisanje i uređivanje sadržaja i članaka za Vašu web prezentaciju.

Jedan od bitnih elemenata Vašeg prisustva na internetu su i društvene mreže kojima se mogu raditi uspešne kampanje i promocije Vaših proizvoda i usluga.

Izrada sajta za sve delatnosti

Kad je u pitanju programiranje, Nina Company Vam može ponuditi izradu sajtova od nule ali isto tako Vam može napraviti lepu stranicu na poznatim CMS sistemima za editovanje sadržaja kao što su WordPress, Joomla, Drupal , Magento itd.

Brzo i lako Vam mogu napraviti i web prodavnicu gde će vaši kupci putem online poručivanja ostvariti svoje kupovine brzo i lako. Kupovina iz fotelje na 2 klika.

Nina Company radi i održavanje web stranica/prezentacija, kako u tehničkom smislu održavanja i update-ovanja sistema tako i editovanje stranica umesto Vas, obuke za editovanje sadržaja i još mnogo toga.

Izrada web stranica za turističke agencije, sajtovi grupne kupovine, internet prodavnice, portale, građevinske firme, knjigovodstvene agencije, salone nameštaja, restorane i kafiće, pozorišta, otkup polovnih automobila, oglasi, coworking places,  sajtovi za nekretnine i mnoge druge.

Ako ste u nedoumici u vezi web rešenja za Vaš sajt, pozovite ih i sigurno će Vam dati predloge kojima će Vas na najboji mogući način predstaviti na internetu.

Nina Company N21 DOO Beograd
Tel: 011 / 40 52 097
Tel: 061 / 80 50 769
Pogledajte kompletnu ponudu na linku Izrada sajtova Beograd

Please follow and like us:
20
2017-06-04T09:18:01+00:00 June 4th, 2017|Predstavljanje firmi|