Predstavljanje firme – pojedinca

//Predstavljanje firme – pojedinca

Predstavljanje firme – pojedinca

Povećajte vidljivost Vašeg sajta – delatnosti

Predstavljanje firme ili fizičkog lica na našem sajtu Vam omogućava bolju vidljivost Vašeg sajta na Google i društvenim mrežama. Naši web sajtovi su jako dobro rangirani na google i društvenim mrežama tako da prezentacijom vašeg sajta ili facebook stranice podižemo vidljivost Vašeg biznisa na google.

Predstavljanje firme može biti celokupna web stranica, vaš profil ili stranica na društvenim mrežama ili samo neki post koji želite da istaknete. Za one koji ne znaju, post je standardni članak u okviru vašeg internet sajta ili stranice na društvenim mrežama. To znači da možete istaknuti i samo neki vaš proizvod ili uslugu putem ciljanog oglašavanja kod nas.

Za predstavljanje firme je dovoljno da imate neki vaš članak koji najbolje opisuje vašu delatnost , malo sadržaja u vidu teksta i poneka adekvatna slika. Ako nemate vremena ili jednostavne ne umete da napišete lep članak, možemo vam ponuditi naše usluge Copywriting-a. Copywriting je pisanje sadržaja članaka, postova za web / internet prezentacije. Takođe možemo napisati zanimljiv sadržaj za vaše stranice na društvenim mrežama ( Content Marketing ).

Vaš sadržaj treba da ima ključne reči koje su bitne za vašu delatnost. Kroz ključne reči u vašem sadržaju povezaćemo Vašu prezentaciju na Vašoj stranici kod nas. Ako je Vaša delatnost pvc stolarija ili kozmetički salon,  onda takve ključne reči moraju biti u sadržaju. To može biti provučeno kroz fraze npr., kvalitetna i jeftina pvc stolarija beograd ili vrhunski kozmetički tretman sa popustom. Ovo su samo primeri na koji načim ćemo kroz tekstove podići vaš rejting na google. Imajte na umu da je ovo jako bitno jer Vas možemo dovesti na PRVU stranu googla i značajno povećati broj posetilaca Vašag sajta. Samim tim imate veću mogućnost i da unapredite svoj biznis.

Za predstavljanje firme kod nas postoji samo jedan mali uslov. Taj uslov je da se link ili adresa nekog od naših sajtova upiše negde na vašem sajtu. To za Vas nije veliki posao a dobićete mnogo sa predstavljanjem Vaše firme ili biznisa kod nas.

Takođe, Vašu firmu možemo predstaviti i na ostalim našim sajtovima koji su jako dobro pozicionirani na Google.

Upit za predstavljanje firme možete nam poslati na email ninacompanyn21@gmail.com

Sajtove koji imaju neregularan sadržaj i koji se bave sadržajem koji je protivzakonit, nećemo uzeti u razmatranje.

 

 

Please follow and like us:
20
2016-10-05T12:19:21+00:00 October 5th, 2016|Predstavljanje firmi|