Zavese i uređenje enterijera Designers3 team

//Zavese i uređenje enterijera Designers3 team

Zavese i uređenje enterijera Designers3 team

Zavese, Garnišne, Draperije i mebl štof – Uređenje enterijera Beograd

Unapredite svoj ambijent modernim i luksuznim zavesama

Zavese su nezaobilazni element svakog enterijera a imaju ulogu ne samo da sakrivaju prostor od radoznalih pogleda već i da ukrašavaju enterijer.

Designers3 je jedna od vodećih firmi koja se bavi prodajom zavesa ali ne samo zavesama već i garnišnama, draperijama i mebl štof materijalima koji oplemenjuju vaš radni i životni prostor.

Ova kompanija ima jako veliki asortiman a neke od vrsta kao što su paketo, rolo, zebra zavese ili panel sistemi , svakako mogu zadovoljiti vaš ukus.
Showroom poseduje i veliki izbor garnišni kao što su okrugle metalne garnišne, kockaste metalne garnišne, drvene garnišne, plafonske garnišne i vitražne garnišne.

Takođe, designers3 kompanija radi i na uređenju enterijera javnih i privatnih objekata. Na raspolaganju su Vam designers3 dizajneri koji će svojim savetima doprineti lepšem izgledu vašeg enterijera.

Prodaja zavesa se odvija u dobro opremljenom showroom-u u Sarajevskoj ulici br. 36. u Beogradu. Zato izvolite svratite do njih i uz njihovu pomoć unapredite vaš enterijer.

Zavese su najvažniji element svakog enterijera a u kombinaciji sa draperijama, garnišnama i mebl štofom oplemenjuju vaš životni prostor.

Please follow and like us:
20
2017-04-27T20:47:55+00:00 April 27th, 2017|Predstavljanje firmi|